Denemarken verloor van Duitsland en slaagde er niet in door te gaan naar de kwartfinales

Denemarken heeft geen sprookjesvoetbaltoernooi gecreëerd. Ze verloren met 0-2 van Duitsland. Eigenlijk speelden de Deense spelers heel goed, maar helaas was hun tegenstander, het Duitse team, erg sterk. Drie jaar later trok Christian Eriksen met een ander hart opnieuw de trui van Denemarken aan, maar helaas faalde hij. Als de ooit beroemde middenvelder Christian Eriksen heeft zijn carrière hem te veel op de proef gesteld en zijn lichaam te vermoeid gemaakt.

Na de wedstrijd verliet Christian Eriksen teleurgesteld het veld. Met tegenzin nam hij afscheid van de Europa Cup. De verdwaalde Christian Eriksen zat op de grond alsof hij zijn ziel had verloren, keek naar het lijk en dacht na over zijn eigen waarde. In de laatste Europa Cup schoof het Deense team zonder Eriksen met succes door naar de halve finales. Dit keer keerde Eriksen terug naar dit gevallen slagveld, maar slaagde er niet in het team vooruit te leiden.

Ook de wilskrachtige Eriksen zal tranen laten als hij een verliezende wedstrijd tegemoet gaat. Nadat hij de droevige uitdrukking van Eriksen had gezien, nam Cross het initiatief om hem een ​​geruststellende knuffel te geven. Omdat beiden sterke middenvelders zijn, begrijpt Kroos de innerlijke gevoelens van Eriksen op dit moment. Hij bewondert nog steeds het doorzettingsvermogen van zijn tegenstander. Het Duitse team heeft dit seizoen eigenlijk grote vooruitgang geboekt en zal in de wedstrijd niet snel opgeven. Ook de Deense ploeg vertrok waardig na de nederlaag. Het Deense team slaagde er opnieuw niet in om door te gaan naar de kwartfinales van de Europa Cup, en ook Christian Eriksen nam afscheid van wat wellicht de laatste kans was om deel te nemen aan zijn carrière.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *