Vladimir Tarasenko won binnen vijf jaar het Stanley Cup-kampioenschap in verschillende teams

Nadat het NHL-schema voorbij is, zal er een hoogtepunt zijn van transacties en contractverlengingen. Afgaande op de prestaties van vorig seizoen heeft elk team een ​​nieuw plan, en de vraag of de spelers blijven of vertrekken is de meest kritische factor geworden. Bepaalde spelers hebben altijd hun eigen kampioenschapsgeluk en worden indirect de betekenis van bepaalde teams. Nadat Vladimir Tarasenko er in 2024 voor koos om de Florida Panthers Jersey te dragen, won het team dit seizoen het Stanley Cup-kampioenschap.

Nadat Vladimir Tarasenko een onbeperkte vrije agent werd, werd hij uitgenodigd om zich zo snel mogelijk weer bij de Detroit Red Wings te voegen. De prestatie van Vladimir Tarasenko is solide. Hij is geen bijzonder uitmuntende speler, maar hij heeft de afgelopen vijf jaar twee kampioenschappen gewonnen. Vladimir Tarasenko droeg 6 doelpunten en 8 assists bij in 19 wedstrijden voor de Florida Panthers, en droeg vervolgens 5 doelpunten en 4 assists bij in 24 wedstrijden in de kampioenswedstrijd van het team. De Florida Panthers kozen ervoor om het contract van Vladimir Tarasenko niet te verlengen, maar hem in plaats daarvan op vrije voeten te laten vertrekken.

De afgelopen twee jaar is de kracht van de Detroit Red Wings toegenomen en ook het team kijkt uit naar de volgende glorieuze periode. Vladimir Tarasenko heeft geluk dat gewone mensen niet hebben, dus hij kan andere resultaten boeken als hij de Detroit Red Wings-trui draagt. De Detroit Red Wings tekenden Vladimir Tarasenko voor een tweejarig contract met een gemiddelde jaarlijkse waarde van 4,75 miljoen dollar, in de hoop dat hij het team kan helpen betere resultaten te behalen. De Detroit Red Wings voerden veel aanpassingen door voor het nieuwe seizoen, en ook Vladimir Tarasenko was erg blij om weer te starten in zo’n veelbelovend team.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *