Amerikaans basketbalteam wint drie keer op rij in Olympisch opwarmtoernooi

De Olympische Spelen van 2024 komen eraan. Basketbal is ook een belangrijk evenement op de Olympische Spelen. De NBA is de tempel van basketbalspelers. Veel uitstekende basketbalspelers van over de hele wereld kunnen niet wachten om naar de NBA-competitie te komen, deze trotse NBA-trui aan te trekken en op het NBA-slagveld te galopperen.

Veel uitstekende basketbalspelers van over de hele wereld vormen de steunpilaar van de NBA-competitie. En als het nationale team hen oproept, hebben ze geen andere keuze dan terug te keren naar het nationale team. Onlangs versloeg het Amerikaanse herenbasketbalteam het Servische herenbasketbalteam met 105-79 in een Olympische opwarmwedstrijd. Het Amerikaanse basketbalteam brengt de beste basketbalspelers uit de NBA samen: LeBron James in een Los Angeles Lakers-trui, Curry in een Golden State Warriors-trui en Embiid in een 76ers-trui. Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan voor USA Basketball. Het Servische herenbasketbalteam beschikt alleen over Nugget Jokic. Het Servische herenbasketbalteam had feitelijk een dubbele moord met vier handen tegen de Amerikaanse all-star line-up voor herenbasketbal.

Het Amerikaanse herenbasketbalteam, dat een all-star line-up heeft, won drie opeenvolgende Olympische warming-upwedstrijden na het verslaan van het Servische herenbasketbalteam. Vanaf 2020 heeft het Amerikaanse herenbasketbalteam vier opeenvolgende Olympische gouden medailles en vier opeenvolgende Olympische kampioenschappen gewonnen. Dit demonstreert volledig de kracht en het erfgoed van het Amerikaanse herenbasketbalteam. Kan het Amerikaanse herenbasketbalteam dit jaar opnieuw de Olympische titel winnen en de vijfde opeenvolgende Olympische titel behalen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *