Enzo Fernandez is een moedige speler

Het wilde feest van Enzo Fernandez na het winnen van de Copa America deed zijn teamgenoten pijn met zijn vrolijke zang. Veel fans dachten dat hij door Chelsea zou worden uitgeleend, maar hij bewees de fans dat hij zou terugkeren naar het team. Enzo Fernandez zal zich geen zorgen maken over het wisselen van voetbalpakje, hij is mentaal sterk genoeg om alles aan te kunnen.

Chelsea heeft nog nooit eerder een strafschop voor Enzo Fernandez aangekondigd, en veel media hebben gespeculeerd over zijn slechte situatie. Sinds het Argentijnse nationale voetbalteam vorig jaar het WK won, zijn het Franse nationale voetbalteam en de fans ontevreden. Het gedrag van Enzo Fernandez wekte verder de ontevredenheid van extreme fans op, en hij werd beledigd door Franse fans. Nadat Enzo Fernandez de ernst van de zaak had ontdekt, nam hij het initiatief om zijn wangedrag publiekelijk toe te geven. Hij gaf actief zijn fouten toe na het winnen van het kampioenschap vorige maand, maar veel fans hebben hem nog steeds niet vergeven. Enzo Fernandez was een van de spelers die Messi volgde tijdens zijn tijd bij het nationale team en leerde van de kalme houding van zijn idool. Hij is niet bang voor de straf van Chelsea en zal de ontevredenheid van de club over hem accepteren. Chelsea legde Enzo Fernandez geen zware straffen op en hij keerde terug naar het team om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Chelsea laat Enzo Fernandez niet naar een andere club gaan. Hij is een speler waarvoor het team veel geld heeft uitgegeven om te contracteren. Chelsea heeft hem eerder een goedbetaald contract aangeboden, en hij zal niet snel door het team in de steek worden gelaten. Daarnaast heeft Enzo Fernandez drie internationale titels gewonnen en is hij een starter voor het nationale team en de club. Als Enzo Fernandez een minimaal betaalde speler en een invaller in het team is, zal hij zeker afscheid nemen van het Chelsea voetbalshirt. Maar Enzo Fernandez is een moedige speler en zijn oprechte verontschuldiging werd vergeven door zijn Chelsea-teamgenoten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *