Cristiano Ronaldo scoort in 4 wedstrijden op rij, Al Nassr FC wint met 4-1

In de tweede ronde van de wedstrijd in de Saoedi-Arabische Liga versloeg Al Nassr FC Feha met 4-1 van huis, en Ronaldo scoorde direct met een vrije trap.

In de eerste helft assisteerde Ronaldo, gekleed in de nr. 7 Al Nassr FC voetbalshirt, Talisca bij het scoren en gaf Al Nassr FC de leiding. Aan het einde van de blessuretijd scoorde Ronaldo direct met een vrije trap om het scorevoordeel uit te breiden Tijdens de rust won Riyad met 2-0. In de tweede helft assisteerde Mane Brozovic om te scoren voor Leah en voegde nog een overwinning toe. Sakala scoorde voor Feha om een ​​doelpunt terug te krijgen in blessuretijd om de overwinning te bezegelen.

De 39-jarige Ronaldo heeft zijn uitstekende persoonlijke vorm dit seizoen voortgezet en scoorde doelpunten in vier opeenvolgende wedstrijden, wat het totaal van de president in zijn carrière op 899 doelpunten brengt. Voetbalshirts sale Met zijn huidige staat is de mijlpaal van 900 doelpunten slechts een kwestie van tijd. maar vergeleken met persoonlijke eer, geloof ik dat Ronaldo hoopt dat zijn teamgenoten goed kunnen presteren op het veld. In competitieve sporten lijkt de persoonlijke eer immers altijd verbleekt kunnen we de staat van dit spel voortzetten en ernaar streven een bevredigend einde te bereiken in de competitie met de rivaliserende Riyadh Crescent in dezelfde stad!